La frase de la setmana.

  • La formació és la clau per portar la pau a un país en guerra. (Nadia Ghulam)
  • És més fàcil saber com es fa una cosa que fer-la (proverbi xinès)
  • No és més ric qui més té, sinó qui menys necessita (anònim)
  • Tothom és amo dels seus pensaments i esclau de les seves paraules

divendres, 7 de març del 2008

Educació Física: hem anat a fer vela.

Sortida vela


Els dies 18/22/25/ i 29 de febrer els de quart vam anar al CMV (Centre Municipal de Vela) a Barcelona, sortíem de l’institut a 10:30, arribàvem al CMV a les 11:30 i ens posàvem a fer windsurf, kaiac o vela.
El que fèiem kaiac o windsurf el primer que fèiem era canviar-nos i posar-nos el vestit de neoprè i les armilles, tot seguit, els que fèiem windsurf anàvem a buscar una tau de windsurf i les veles, les col•locàvem i, després d’una explicació del monitor, ens ficàvem a l’aigua amb la taula, que ja duia la vela posada. Un cop l’aigua ens cobria una mica més de la cintura, giràvem la taula i ens posàvem a sobre, i remant arribàvem a unes llanxes motores, que ens duien mar endins. Després ens ficàvem a l’aigua; ens tornàvem a posar a la taula, però aquesta vegada dempeus i aixecàvem la vela per una corda, tot seguit agafàvem la botavara, ens posàvem rectes i… a navegar!
A mi m’ha agradat molt l'experiència de fer windsurf, crec que és una experiència molt maca i estic molt agraïda per l'oportunitat de conèixer un esport aquàtic que no havia fet mai.
Per a mi ha sigut genial. M’agradaria moltíssim tornar-ho a fer algun dia.

Libertad Heredia