La frase de la setmana.

  • La formació és la clau per portar la pau a un país en guerra. (Nadia Ghulam)
  • És més fàcil saber com es fa una cosa que fer-la (proverbi xinès)
  • No és més ric qui més té, sinó qui menys necessita (anònim)
  • Tothom és amo dels seus pensaments i esclau de les seves paraules

dijous, 16 de desembre del 2010

Al taller de cuina hem fet bunyols!!

Avui dia 10 de desembre hem fet uns bunyols boníssims, si els voleu fer us passem la nostra recepta! Per acompanyar-los hem begut xocolata.
Mentre que es fregien els bunyols hem aprofitat per decorar la classe ara que ja arriba el Nadal.


Recepta dels Bunyols

Ingredients:

-Un got de llet
-Dos gots de farina
-Un ou
-Una cullerada petita de llevat
-4 cullerades grans de sucre
-El suc d´una llimona
-Ua mica de canyella en pols
-Sucre
-Oli d´oliva

Preparació:

Batre l´ou amb la llet, el suc de la llimona, la canyella i el sucre. Un cop batut afegir de mica en mica la farina i el llevat i remoure la massa amb una forquilla per què no surtin grumets. Quan ja tenim la massa amb una cullera es va posant a l'oli ben calent per fregir-los. Per acabar els arrebossem en sucre i canyella.

Bon profit!!