La frase de la setmana.

  • La formació és la clau per portar la pau a un país en guerra. (Nadia Ghulam)
  • És més fàcil saber com es fa una cosa que fer-la (proverbi xinès)
  • No és més ric qui més té, sinó qui menys necessita (anònim)
  • Tothom és amo dels seus pensaments i esclau de les seves paraules

divendres, 20 de gener del 2012

COMENCEM AVUI!




Durant el mes de novembre hem realitzat en les tutories de 2n d’ESO un taller de quatre sessions sobre la necessitat de la mediació com a eina de resolució de conflictes. En ella han participat l’equip de mediació de l’Ajuntament de Badalona i La Xixa Teatre, un grup treball de dinàmiques mitjançant la interpretació.

L’objectiu d’aquests tallers és incentivar l’alumnat per participar en el grup de mediació del nostre centre, que s’ha de renovar el curs que ve. Per aquest motiu, oferim el taller de mediació i teatre que tindrà lloc tots els divendres de 16 a 18 hores en el Casal de la Salut (c/ Richard Strauss, 30) a càrrec de l’equip de mediació de l’Ajuntament de Badalona i La Xixa Teatre.

A més de la formació en mediació escolar es treballaran les dinàmiques mitjançant el taller de teatre. És una formació en habilitats socials i creixement personal, una activitat adient per tot l’alumnat, tant per aquell alumnat que estigui interessat en formar-se com a mediador, com per aquell que vulgui fer una activitat extraescolar engrescadora.