La frase de la setmana.

  • La formació és la clau per portar la pau a un país en guerra. (Nadia Ghulam)
  • És més fàcil saber com es fa una cosa que fer-la (proverbi xinès)
  • No és més ric qui més té, sinó qui menys necessita (anònim)
  • Tothom és amo dels seus pensaments i esclau de les seves paraules

divendres, 21 de març del 2014

Programa "fitjove": visita al gimnàs

Els nostres alumnes de 4t d'ESO han participat en el programa "fitjove" per promoure l'exercici físic. 


Van passar tot el matí al gimnàs "EUROFITNESS" de Llefià fent activitats de Cycling, Bodypump, Bodycombat, Zumba i van acabar amb uns estiraments tipus streching. Va ser esgotador però molt divertit i alguns d'ells s'han animat a continuar com a activitat extraescolar.

Descripció

El programa FITjove s’estructura en dues fases:

1a fase, en horari escolar. Consisteix en una sortida matinal de l’àrea d’educació física a un centre esportiu del barri on els alumnes tindran l’oportunitat de participar en un tastet d’activitats de fitness dirigides per un tècnic especialitzat i, alhora, de conèixer com és i què s’ofereix en un equipament esportiu comunitari del seu territori.

2a fase, en horari extraescolar. És un programa d’exercici físic de dues tardes a la setmana (en horari no lectiu) ofert en el centre esportiu del barri a través del qual els alumnes podran practicar activitats dirigides de fitness adaptades a la seva edat amb altres nois i noies.

A qui va adreçat?

La primera fase del programa s’adreça a adolescents de 4t d’ESO (15-16 anys) de centres educatius adherits al Pla Català de l’Esport a l’Escola. A la segona fase, hi podran participar, a més, tots els nois i noies de 16 a 18 anys de la zona que s’hi vulguin apuntar.