La frase de la setmana.

  • La formació és la clau per portar la pau a un país en guerra. (Nadia Ghulam)
  • És més fàcil saber com es fa una cosa que fer-la (proverbi xinès)
  • No és més ric qui més té, sinó qui menys necessita (anònim)
  • Tothom és amo dels seus pensaments i esclau de les seves paraules

divendres, 4 de març de 2016

Projecte Joves Talents


Primera exposicióL’Andrea Madariaga és la primera de les alumnes de la SI Badalona que participa en la mostra d’Art de Joves Talents. L’exposició individual es va inaugurar el dia 5 de febrer al vestíbul de d’institut,  coincidint amb les jornades culturals del centre.

Andrea Madariaga és una jove de 15 anys nascuda a Viña del Mar (Xile); la pintura, el color, el dibuix són la seva manera d’expressar els seus sentimients i la realitat que l’envolta.

La mostra és un recull de 7 dibuixos  a paper i llapis de petit format: Adolescència, Polo emprenyat, Love, Selfie, Nina, Cos de dona, Arlekí. El tema central és la noia adolescent, la figura femenina és clau en l’obra d’Andrea, les joves són boniques, tendres i amb una forta personalitat. Per contra, la figura masculina és ambigua. Polo emprenyat  no és ben bé un noi, més aviat és un ésser masculí i enfadat, amb una granada a la mà. Tanmateix  l’Arlekí que fa riure és un personatge indefinit, més home que dona. La parella de Love, ell porta el que sembla un màscara pàlida i inquietant.