La frase de la setmana.

  • La formació és la clau per portar la pau a un país en guerra. (Nadia Ghulam)
  • És més fàcil saber com es fa una cosa que fer-la (proverbi xinès)
  • No és més ric qui més té, sinó qui menys necessita (anònim)
  • Tothom és amo dels seus pensaments i esclau de les seves paraules

dijous, 24 de novembre del 2016

Premi de Relats de Terror de la Biblioteca

Avui al matí un grup d'alumnes de 2n i 3r d'ESO del nostre centre ha assistit a l'acte de lliurement de premis del I Concurs de Relats de Terror de la Biblioteca Xavier Soto, on hi podia participar l'alumnat dels instituts de La Salut i de Llefià. Tothom estava una mica nerviós, esperant la decisió del jurat.

La directora de la Biblioteca ha lliurat, en primer lloc,  els guardons a les persones que han guanyat en la categoria de 1r i 2n d'ESO: En Ricardo Amaya  i l'Amina Dourou de 2nB, que han obtingut el 1r. premi. A continuació s'han donat a conèixer els guardonats de 3r i 4t d'ESO; el primer premi ha estat per Pedro Amaya (3A) i l'accèssit per Kevin Estévez (3A). Els textos guanyadors han estat llegits en veu alta pels seus propis autors.

D'acord amb les bases del Concurs, els autors dels relats escollits han rebut un lot de llibres i un xec regal d'ABACUS de 20€. Tots els participants, un llibre a escollir.  Els centres col·laboradors també han rebut un lot de llibres per la biblioteca escolar.

Per acabar, la directora de la Biblioteca, Mercè Rivas, en nom del jurat del certàmen, ha donat les gràcies a tots per participar-hi i els ha encoratjat a continuar escrivint i llegint.

Estem molt contents per la participació de l'alumnat del nostre centre i per la qualitat dels textos que han estat presentats. Enhorabona als nois i noies guanyadores!