La frase de la setmana.

  • La formació és la clau per portar la pau a un país en guerra. (Nadia Ghulam)
  • És més fàcil saber com es fa una cosa que fer-la (proverbi xinès)
  • No és més ric qui més té, sinó qui menys necessita (anònim)
  • Tothom és amo dels seus pensaments i esclau de les seves paraules

dissabte, 2 de febrer del 2008

Jornades Culturals segon dia.

L'ambient ha continuat distès i molt agradable. Els nois i noies ja sabien la dinàmica i paticipaven als tallers amb molt d'entusiasme ( com sempre, uns més que els altres i en uns tallers més que en d'altres).
Al final de la jornada, tots ben cansats, però amb alguna cosa nova que no teníem : un potaretrats, una samarreta customitzada, un quadre de sorra , les mans pintades, una trena al cap, la panxa plena de menjars de diferents llocs o, simplement, una mica més de sabiduria al cap.
Aquestes jornades serveixen per enfortir la cohesió entre l'alumnat, entre el professorat i entre l'alumnat i el professorat.
Una de les persones que tenen més paciència aquests dies és l'Emi, aquesta any érem unes 75 persones invadint-li la cuina, però ella no ha perdut el somriure en cap moment. Gràcies.
Gràcies també a tot l'alumnat que ens ha ensenyat un munt de coses i a tot el professorat que ha canviat el ritme normal per aquest altre més trepidant.
Gràcies a les mames que han vingut a ajudar-nos i finalment gràcies al Xavi, a l'Àngels i a la Raquel que han continuat fent al moment tot el que els demanem, encara que a vegades els demanem les coses més difícils i per abans d'ahir.

GRÀCIES SES