La frase de la setmana.

  • La formació és la clau per portar la pau a un país en guerra. (Nadia Ghulam)
  • És més fàcil saber com es fa una cosa que fer-la (proverbi xinès)
  • No és més ric qui més té, sinó qui menys necessita (anònim)
  • Tothom és amo dels seus pensaments i esclau de les seves paraules

divendres, 23 de maig de 2008

El Projecte Futur

Els que estem fent el projecte futur som quatre alumnes de 3r de l'ESO i un alumne de 2º. Tots formen part de l'Aula Oberta. El projecte futur és una experiència a Badalona per alumnes de l'ESO que ens interessa integrar-nos al món laboral tant aviat com sigui possible. Ens permet fer una estada en una empresa durant quaranta hores. Podem triar l'empresa amb l'especialitat que més ens agrada. Això es considera com a crèdit variable. Jo sé que hi ha molts instituts que no tenen aquest privilegi que tenim nosaltres.

Al principi estàvem molt il·lusionats per començar a fer les practiques però també amb una mica de nervis perquè no sabien con anava la cosa, ara sols ens queda uns pocs dies, estem cansats però tenim molts ànims per acabar de fer les pràctiques el millor possible.

Les pràctiques que estic fent al projecte Futur són molt interessants ja que puc veure i pensar el que és el mon laboral per al meu futur.

Estic fent pràctiques en un consultori mèdic. És una clínica dental, està a prop del col·legi, és un pis, és una mica petit però té tot allò necessari per als pacients.

A vegades m'avorreixo una mica ja que no hi ha pacients i no tinc feina perquè el doctor es posa a trucar i l'infermera fa comandes, ells parlen per telefon amb els pacients per veure com va el seu tractament.


Carlos Semanate